Fokus på innovation og høj kvalitet

K-FLEX er en global markedsleder og har altid fokuseret på innovation og høj kvalitet af sine produkter. Dette afspejles også i deres fokus på certificeringer og standarder. K-FLEX er certificeret i henhold til UNI EN ISO 9001:2015 og ISO 14001 samt mange andre certificeringer for at sikre ensartet kvalitet, pålidelighed, ydeevne og overensstemmelse med markedets krav.

Fokus på bæredygtighed hos K-FLEX

Bæredygtighed er et fokusområde for K-FLEX. Både i forhold til udvikling og fremstilling af deres produkter, men i lige så høj grad i forhold til selve produkterne og deres egenskaber. K-FLEX produkternes isolerende egenskaber er ubestridelige, og ved at bruge K-FLEX produkter til teknisk isolering kan du sikre et optimalt energiforbrug og reducere negative emissioner.

Gummibaseret isolering fra K-FLEX

K-FLEX serien af ​​gummibaseret isolering er et godt valg, når du skal bruge isoleringsprodukter til teknisk isolering, herunder termisk isolering. K-FLEX produkterne er designet til både kondens og energiisolering.

K-FLEX serien af ​​varmeisoleringsprodukter opfylder alle tekniske isoleringskrav til bygninger og industrielle installationer og hjælper med at reducere energiforbruget og forhindre kondens og korrosion under isolering. Er du bekendt med danske isoleringskrav og standarder? 

Typiske applikationer er: køling og aircondition, VVS, industrielle, kemiske og farmaceutiske anlæg, isolering af rør, fittings og andet udstyr, isolering af tanke, solcelleanlæg og alle OEM applikationer, der kræver termisk isolering.

Strømline dit arbejde med K-FLEX-produkter

Udover at skabe isoleringsprodukter i cellegummi af høj kvalitet, fokuserer K-FLEX også på at skabe brugervenlige produkter, så du kan arbejde mere effektivt og hurtigere komme frem til et tilfredsstillende resultat. Fælles for alle K-FLEX produkter er, at de er fremstillet ved hjælp af innovativ teknologi, som gør dem utrolig nemme at arbejde med, nemme at installere og fås i mange forskellige former og størrelser. Har du brug for hjælp til at komme i gang? 

Produkter til ethvert projekt


Hos Insulize har vi samlet en række stærke brands indenfor teknisk isolering
- Rohhe, K-FLEX Knauf, Danmat m.fl.
Find dine produkter nedenfor