Knauf Fire-teK® isolering til passiv brandsikring

Rør løber gennem vægge og lofter, hvilket kan forårsage spredning af brand og varme fra et rum til et andet. Passiv brandsikring er derfor nødvendig.

Der er klare regler for, hvilke egenskaber produkter skal leve optil for at de må benyttes til passiv brandsikring. 

Fire-teK® mineraluldsisolering fra Knauf er ideelt til passiv brandsikring. Produkterne lever optil A1 (EN 13501-1), dækker brandmodstandsklasserne EI30, EI60, EI90 og EI120 samt har gode termiske og akustiske isoleringsegenskaber. Dertil er de certificeret i forhold til både kvalitet og bæredygtighed. 

Læs mere her

Knauf Thermo-teK® isolering til HVAC-insallationer

Når du skal vælge din tekniske isolering, er Thermo-teK fra Knauf et rigtig godt bud. Her får du effektive sten- og glasuldsprodukter, som kan hjælpe til lavere varmetab og energiomkostninger samt til forebyggende brandbeskyttelse og lydisolering. Samtidig er produkterne er nemme at arbejde med – og sikre at benytte både under og efter installation. De har faktisk vundet Eurofins Gold Certificate for indendørs luftkomfort.

Tænkt Thermo-teK ind, når du skal isolere varmeanlæg, ventilationssystemer og airconditionanlæg.


 Læs mere her


Hvem er Knauf?

Knauf er specialist inden for teknisk isolering og én af verdens største producenter af mineraluldssystemer og produkter til industri, HVAC og skibsbygning – med reference-projekter i hele verden. 

Med et bredt produktsortiment tilbyder Knauf det rette produkt til enhver anvendelse - med den bedst mulige kombination af energieffektivitet, brandbeskyttelse og støjreduktion. 
Særligt er Knauf kendt for deres patenteret ECOSE® teknologi, som ikke alene reducerer energiforbruget i produktionsprocessen, men også forbedrer energibalancen i det endelige produkt, og er med til at sikre fremdragende indendørs luftkvalitet. Knauf har fokus på miljø og mennesker. 

Knauf er en stor organisation med specialister og fabrikker i hele Europa. Det giver en stor ballast samt fleksibilitet i forhold til produktviden, produktion og ikke mindst levering, hvor et udbredt og stærkt distributionsnetværk sikrer hurtig og effektiv eksekvering. 

Hele Knaufs produktportefølje er underlagt løbende certificering med hensyn til anvendelse og landespecifikke forskrifter samt test i henhold til isoleringsindustriens standarder. 

Produkter til ethvert projekt


Hos Insulize har vi samlet en række stærke brands indenfor teknisk isolering
- Rohhe, K-FLEX Knauf, Danmat m.fl.
Find dine produkter nedenfor