Insulize

Teknisk Isolering - nemt og hurtigt

Vi er Insulize. Og vi er 100% online

Det er ikke for sjov, at vi hedder Insulize. Vi har lånt lidt fra det engelske sprog og sammensat vores navn af to ord - Insulation og Specialized. Det beskriver nemlig ret godt, hvem vi er. Vi har specialiseret os indenfor teknisk isolering og er stolte over at kalde os eksperter på området. Det er vores mål at være din foretrukne partner, når det kommer til teknisk isolering. Med vores erfaring, viden og passion hjælper vi dig i gang og guider dig videre med dit projekt. Du kan regne med os.

Hos Insulize vil vi gerne gøre op med den nuværende tilgang til teknisk isolering og udfordre normalen. Vi vil gøre det bedre, nemmere og smartere for dig, så du som kunde hos os kan bruge din tid rigtigt. Derfor har vi skabt en online platform, hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge indenfor teknisk isolering. Vi er 100 % online – 24 timer i døgnet - hele året.

Hos os finder du alt indenfor teknisk isolering 

Hos Insulize samler vi alt, du skal bruge og vide, når det kommer til teknisk isolering. Insulize en online forretning, og når du handler hos os, kan du være sikker på, at det er nemt, bekvemt og enkelt. Hver gang. Kvalitet er et gennemgående nøgleord hos os. Vi har udvalgt flere af de store brands, som du allerede kender – som Knauf Insulation og K-FLEX. Men vi har også udvalgt nogle lidt mindre kendte brands som Rohhe og Sager Pipelane. Fælles for alle brands er den høje kvalitet. Den går vi nemlig ikke på kompromis med. Vi har samlet et stærkt sortiment i vores webshop, så du kan optimere din hverdag, og vi har minimeret alle unødvendige omkostninger, så du altid har adgang til kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.


Men Insulize er mere end det. Vi er eksperter indenfor teknisk isolering og kan rådgive og hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi ønsker at være online og lettilgængelige 24 timer i døgnet, og derfor har vi skabt et online univers, hvor du kan finde viden og inspiration, how to-guides, isoleringsstandarder og meget mere. Med vores erfaring, viden og passion hjælper vi dig i gang og guider dig videre med dit projekt. Vi sætter altid den faglige stolthed og ekspertise øverst på agendaen. Om det er teknisk isolering, kondens- og køleisolering eller passiv brandsikring – vi hjælper dig på vej.

En del af Beijer Ref

Insulize er en del af den svenske koncern, Beijer Ref, som beskæftiger sig med salg og distribution af produkter indenfor kommerciel og industriel køling, HVAC-løsninger samt teknisk isolering. Beijer Ref-koncernen er blandt verdens førende med et stærkt fokus på miljøeffektive løsninger til konkurrencedygtige priser.
Insulize bygger på Beijer Refs kerneværdier. Vi har altid fokus på at være ligetil og simple, troværdige og gennemsigtige samt tilgængelige - altid med dig i centrum. Det vil du opleve lige fra start til slut. Det går vi nemlig ikke på kompromis med.
Vi er stolte af at være en del af Beijer Ref-koncernen, og vi ser det som et klart kvalitetsstempel.