Eksperter indenfor termisk isolering 

Rohhe udvikler og fremstiller isoleringsprodukter til brug indenfor HVAC og til OEM’er som isoleringsmaterialer til byggeindustrien . Mere præcist fremstiller Rohhe isoleringsprodukter til teknisk termisk isolering (TI), der anvendes til termisk isolering af varmesystemer, ventilationsanlæg, aircondition, køling, vand, spildevand og andre installationer. Rohhes isoleringsprodukter kan blandt andre være med til at forhindre kondens på ventilationskanaler, afhjælpe akustiske problemstillinger og beskytte mod brand.

Du kan finde konkrete specifikationer for de enkelte Rohhe produkter under hvert enkelt produkt ovenfor. Er du i tvivl, må du endelig kontakte os.


Rohhe – et 100% gennemtestet brand

Når man skal ind på markedet for teknisk isolering, kræver det 100% gennemtestede produkter. Og lige præcis dét er Rohhe. Rohhe lever op til de mest strikse standarder i Europa og har defineret kvalitetsstandarden i Polen. Det siger altså lidt om, hvor meget fokus der er på kvaliteten hos Rohhe. Den bliver der ikke gået på kompromis med.


Rohhes produkter indenfor teknisk termisk isolering

Rohhes isoleringsprodukter til termisk isolering er alle 100% gennemtestede og af meget høj kvalitet. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet i stenuld. Fordelene ved stenuld er mange. Isoleringsmaterialet har blandt andet rigtig gode termiske egenskaber med lav lambda-værdi, en lang levetid uden forringet isoleringsevne og med høj genanvendelighed.

I mange årtier har stenuld faktisk været det foretrukne isoleringsmateriale i både Sverige, Norge og Danmark – både på grund af de gode termiske egenskaber, men også på grund af de genanvendelige og bæredygtige aspekter af råmaterialet samt de brandtekniske egenskaber A2,s1.d0.

Rohhes termiske isoleringsprodukter i stenuld er uden tvivl et rigtig godt valg, når du skal bruge isoleringsmateriale her i Norden. Har du styr på de danske isoleringsstandarder? Ellers kan du finde dem lige her [link].


Hvem er Rohhe?

Rohhe er en moderne producent af isoleringsprodukter til termisk isolering. Ejerne bag Rohhe kommer med en enorm erfaring og knowhow, som de har med sig fra andre grene af isoleringsbranchen. Med denne viden og innovative tilgang til teknisk isolering har de skabt et brand, der kan være med blandt de store og etablerede spillere på markedet.
Med deres slogan ”Energy to live” er Rohhes helt klare fokus at skabe energieffektive isoleringsprodukter, der kan være med til ikke bare at spare på energien, men også at passe på miljøet.

Produkter til ethvert projekt


Hos Insulize har vi samlet en række stærke brands indenfor teknisk isolering
- Rohhe, K-FLEX Knauf, Danmat m.fl.
Find dine produkter nedenfor