K-FLEX - Cellegummi isolering, optimal til varmepumpe rør

K-FLEX har et bredt sortiment af isoleringsløsninger, heriblandt til varmepumpe rør. Så har du et færdigmonteret vandrør, allerede monteret kobberrør i privatboligen, idustriområder eller skibe, så finder du helt sikkert noget brugbart fra K-FLEX.
Vi har nedenfor skrevet kort omkring nogle af de løsninger der findes. Du kan også se hele K-FLEX sortiment her


K-FLEX Solar HT

Har du prøvet at isoleringen smulre af efter nogle år ude i solen? Det vil du ikke opleve med denne. K-FLEX Solar HT er en isolering med ekstra UV-beskyttelse. Den tåler temperatur fra -40 til +150 grader og er derfor en optimal isoleringsmulighed for udvendige rørinstallationer. 


K-FLEX IN CLAD

Isoleringssystemet specielt designet til miljøet som offshore, industri mm som er udsat for sol og havvand. IN CLAD systemet er cellegummi isolering, belagt med fleksibel Polmerfilm. Dette giver et beklædningssystem som er let at arbejde med, samtidig med at det er vejrbestandig.K-FLEX AL CLAD

Isoleringssystemet er velegnet til både indendørs og udendørs brug. AL CLAD folien har et æstetisk finish, og danner en uigennemtrængelig barriere, der beskytter isoleringen mod UV-stråling og ugunstigt vejr.


Se hele sortimentK-FLEX Rørophæng

Rørophæng er rigtig vigtig for installationen. Hos K-FLEX finder du rørophæng i mange forskellige størrelser og tykkelser. På denne måde kan du tilpasse rørophænget til din isolering, hurtigt og nemt.