Partnerskaber og nye løsninger i fokus for ny Head of Business Development 

08. februar 2024 

Martin Heimann bliver ny Head of Business Development og Product Management i Beijer Ref Technical Insulation, herunder Insulize.

Rollen er nyoprettet, da organisationen sætter yderligere fokus på udvikling af internationale markeder og partnerskaber med leverandørerne. Hos Beijer Ref Technical Insulation får Martin Heimann det overordnede ansvar for at indgå aftaler og styrke positionen på tværs af markederne for teknisk isolation og brandsikring i Danmark, Sverige, Norge og Schweiz, samt at udvikle nye løsninger i tæt samarbejde med leverandørerne. 

Martin Heimann har stort kendskab til digital forretningsudvikling og håndtering af masterdata. Senest med 3 1/2 år som Head of Business Development og Head of Sales Development hos grossisten Lemvigh-Müller samt 4 års erfaring som Inside Sales Manager hos den amerikanske leverandør af el-komponenter, Eaton. 

 ”En tæt dialog med vores leverandører og kvalitet af data er afgørende for, at vi kan udvikle forretningen, så vi også de kommende år kan tilbyde de rette løsninger på tværs af de internationale markeder for teknisk isolering og brandsikring,” siger Martin Heimann, Head of Business Development og Product Management.

”Vi har i de seneste år oplevet markant vækst inden for teknisk isolering og brandsikring, og vi ser et stort potentiale på det internationale marked. Derfor er det et naturligt skridt for Beijer Ref Technical Insulation at investere yderligere ved blandt andet at udbygge medarbejderstaben,” siger Thomas Dalsgaard, CEO for Beijer Ref Technical Insulation, og fortsætter

”Vi ønsker at arbejde tættere sammen med branchen om fremtidens løsninger inden for teknisk isolering og brandsikring, og jeg ser frem til at arbejde sammen med Martin om at nå disse mål.” 

Om Beijer Ref  

Beijer Ref er en teknologiorienteret handelskoncern, som gennem merværdiprodukter tilbyder sine kunder konkurrencedygtige løsninger inden for køling og klimastyring. Beijer Ref er en af de største kølegrossister i verden og er repræsenteret i 44 lande i Europa, Nordamerika, Afrika og Asien og Oceanien.  

Beijer Ref Teknisk Isolering dækker over virksomhederne Armadan, Insulize, Industrifiber og Durrisol Kuster og har afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Schweiz.